Maslin Beach

Till slut blir det nästan för mycket att ta in här. För fantastiskt för att fatta. Bertil ville tydligen åka till en ny strand idag. Nemas problemas, min son. Här finns nästan oändligt många att välja på. Vi åkte en kvart bort till Maslin Beach, parkerade bilen med en utsikt som hade kostat 20 miljoner vid Medelhavet och gick till lekplatsen. Superfina lekgrejer med pirattema och havet och horisonten som fond. Sämre har man haft det.

Ner för långa trappor till sandstranden, som måste sträcka sig närmare en mil. Några spridda människor som promenerade i strandkanten, de flesta i sällskap av en hund. Trängsel är liksom inte ens ett ord här. Vi badade och hoppade i små vågor, skrev bokstäver i sanden och hämtade vatten i en hink.

Jag önskar att jag aldrig mer behövde uthärda vintern i Sverige. Inte när det här finns.