Bra jullovsdag

Detta har varit en bra dag. Vi åkte direkt efter frukost till Mulle Meck-parken för att leka utomhus en stund. Barnen tyckte det var kul, men jag hade hjärtat i halsgropen hela tiden eftersom parken var täckt av is. Gunnar ramlade hur många gånger som helst, men det gick bra ändå.

Efter lekplatsen åkte vi till Mall of Scandinavia. Det är ju sjukt stort och inte riktigt min grej egentligen, men det var skönt att komma hemifrån och ändå kunna vara inomhus. Vi åt lunch på Max (de har riktigt bra vego-utbud), kollade i Lego-affären och spelbutiken, köpte ett par överdragsbyxor åt Sixten, köpte några chokladbitar, m.m. Dessutom lyckades jag få Gunnar att somna i vagnen, så vi kunde gå runt och titta i lugn och ro och det blev en riktigt bra utflykt.

Här hemma har barnen lekt och spelat tillsammans. Jag har börjat packa handbagaget, och nu multi-taskar jag med att blogga, kopiera över bilder från mobilen till datorn och vidare till en backup, ansöka om föräldrapenning, försöka läsa ut en bok och säga nej till Bertil som vill spela spel trots att det är sovdags. “Men jag vill inte gå och lägga mig, det är TRÅKIGT!” meddelade han just till Andreas.

En vanlig men ovanligt bra jullovsdag.