Väntan och vitt

Just nu är vi ungefär halvvägs igenom väntan, då när första har slutat kräkas och piggnat till, och innan nästa eventuellt börjar. Vill bara snabbspola förbi de där 48 timmarna, och gärna några extra för att vara säkra.

På eftermiddagen tog jag en promenad. Inatt föll nästan tio centimeter snö och hela världen blev kritvit. Det var bländande vackert in det bleka vinterljuset. Det bästa med att vi snart reser bort är jag inte ens blir knäckt och får panik av snön, så som jag brukar. För snart slipper jag det här. Och då kan jag faktiskt njuta av det vackra. Så här kanske andra känner för snö, tänkte jag. Det underlättade så klart att jag inte behövde klä på några barn eller försöka köra dubbelvagn genom snödrivor, utan bara kunde gå helt själv och fundera på mitt skrivprojekt.