Julpynt

Jag är sämst på det här med att pynta till jul. Jag har fortfarande inte haft julgran sedan jag flyttade hemifrån. Och två ynka skokartonger rymmer allt vårt pynt, mestadels sånt där hemmapysslat av barnen. Gulligt, men inte så snyggt om man ska vara uppriktig. Jag tänker ofta att jag ska passa på att köpa ljusslingor och pynt på rean efter jul. Men det orkar jag aldrig så klart. Då längtar jag bara efter våren.
Jag vill skärpa till mig lite i år. Det kanske faktiskt blir mysigare om jag anstränger mig lite grann?
Sagt och gjort. Idag har vi satt upp adventsstjärna, köpt två ljusstakar och ställt i fönstren, radat upp familjen i tomteformat (fint handgjorda av min vän Susanne) och ställt fram ljusstaken i väntan på söndag. Dessutom perfekt tajming att barnen kom hem och hade pysslat julgrupper på Skaparklubben. Tycker ändå jag kom en bra bit på väg mot mysigare julkänsla idag!