Soligt men tjatigt

En SOLIG fredag! Vet knappt när man ens såg en spricka i molntäcket senast, än mindre strålande sol från en nästan molnfri himmel? Underbart var det i alla fall. Jag konstaterade att det var som att få färg-tv och plötsligt se annat än nyanser av grått. Välbehövligt.

Idag har vi träffat hemmakompisar på lekplats och varit på öppna förskolan. Bra dag. Men nu är jag rejält trött. Just nu håller jag mig hemifrån så länge jag orkar på eftermiddagarna, för när vi kommer hem brukar det bli en orgie i gnäll. Det är så segt. Det är Bertil som tjatar sönder mina öron för att få titta på tv. Vi som tycker att vi har varit så restriktiva för att inte hamna i skärmfällan. Kanske är det bara nolltolerans som verkligen fungerar, att aldrig ens få upp ögonen för vad tv:n kan erbjuda? Ja, just nu är vi i alla fall duktigt less på hans tjat, tjat, tjat om att få titta på tv.

Äh, strunt i gnället. Det var ju SOL idag. Trevlig helg på er!