Fars dag och Tom Tom

Idag har vi förstås uppmärksammat Fars dag. Bertil tyckte det var toppen med ytterligare något att fira. Han skålade i mjölk och klingade i glas så entusiastiskt att det skvimpade över. De fromma sönerna hade också – med viss assistans – pysslat ett örngott med handavtryck.

Jag är väldigt tacksam över att få vara förälder tillsammans med en sån fantastisk pappa som Andreas är. Vi turas om att tappa tålamodet, stöttar varandra, rycker in när den andra inte orkar, är generösa mot varandra och tycker bäst om att göra saker tillsammans. Vi är ett bra team.

Ibland hinner vi vara ett musikteam också. Andreas har gjort lite musik till podden Rollspelsklubben tillsammans med sin bror Samuel, och nu behövdes tydligen sång på en av låtarna. Av en tjej. Sa han lite sådär i förbifarten. Och av de två tjejerna i det här hushållet så föll lotten på mig. Nu finns låten på Spotify för den som vill lyssna. Sammanhanget är höljt i dunkel för en oinsatt (som jag), men för den som gillar mungiga och medeltidsflöjter så är låten en fullträff.

Tom Tom (min vän, min kamrat)