Sommarvindar

Sommaren kom tydligen på besök igen. Gissar att det är det sista vi ser av den på många månader. Idag har det varit över 20 grader varmt, men väldigt blåsigt. Ljuvligt ljumma vindar. Plötsligt känns hösten långt borta. Åh vad intensivt jag önskar att det inte blev mer höst (eller vinter) än så här! På’t igen med ännu en sommar, det röstar jag för.

Vi har haft en mysig dag med ett par av hemmakompisarna på lek- och lunchbesök. Det var lika delar lek och bråk idag, ovanligt svårt att samsas och dela med sig. Men ändå var Bertil förkrossad och sur på mig när de skulle gå hem, för han ville bygga ännu mer med lego med kompisarna. Tur att vi ses ofta så det blir fler chanser att bygga. Eller bråka, beroende på humör.

Nu har allting ordnat sig inför helgen i Vimmerby. Sixten och Judith har fått ledigt på fredagen, så vi åker hela familjen. Vi ska bo i Smålandsbyn och på lördagen när jag är i skolan så tar Andreas med sig barnen på Astrid Lindgrens värld. Jag hoppas det blir en bra helg för allihop. Känns både roligt och pirrigt att åka dit, med nya klasskompisar, föreläsningar och skrivövningar. Dags att förbereda det sista nu!