Redan stressad

Om jag har tid att blogga? Nej, inte alls. Men det är skönt att rensa hjärnan på kvällen ändå. Och jag har hunnit skriva tre sidor dialog om en upphittad kattunge. Har pendlat hela dagen mellan “Jaaa! Det här blir kul!” och “Neeeeej! Jag kommer dö på kuppen!” Är verkligen inte övertygad om att det är rätt beslut att genomföra kursen, för var ska tiden komma ifrån? Och till vilket pris ska jag göra det här? Jag får fundera några varv till under helgen och sen bestämma mig. För det är ju lite av min specialitet, som ni vet vid det här laget.

Sömnbrist. Skrivarglädje. Promenad. Litteraturångest. Öppna förskolan. Idétorka. Biblioteket. Åka buss. Amma. Äntligen en idé. Laga middag. Skriva, skriva, skriva. Natta barn. Skriva för långt. Sudda. Handla mat på nätet. Referenslitteratur.

Det är lite hektiskt i min hjärna just nu. Tror jag behöver lite sömn. Eller bli lite mer som snigeln. En sak i taget så kommer man också framåt. Godnatt!