Same old, same old…

Det börjar väl bli tjatigt vid det här laget, men vi har haft det varmt idag också. Och vi har badat i havet. Det var skönt. Vi har också varit på Noas ark en stund och lekt i skuggan (nödvändigt!), och så en sväng till Gottskär för glass på Tre Toppar. Jag valde choklad och polka. Jag vet nu varför jag inte brukar välja just polka. Det är en god smak, men omöjlig att kombinera. När jag kom till chokladen var ju som att äta glass direkt efter tandborstningen. Ej bra glassupplevelse. Bertil kom på något obegripligt sätt ihåg att man kunde köpa regnbågsglass just i Gottskär, vilket han aldrig någonsin har bett om tidigare. Det gjorde Judith förra sommaren – är det ens möjligt för honom att minnas det??? Så han kunde inte välja någon glass på Tre Toppar utan var tvungen att gå till den andra glasskiosken. Precis som storasyster alltså.

På kvällen middag och därefter kvällspromenad med bättre utfall än igår, dels för att barnen åt av middagen och för att båda somnade inom tio minuter på promenaden. Nu ett glas vin och skrivstund på altanen i 25 graders värme.

Imorgon åker vi från Onsala, hämtar upp Sixten och Judith på vägen och kör tillbaka till Skaftö. Det har varit härliga dagar här, men tiden har förstås gått för fort. Jag vill bara att sommaren ska vara för evigt. Inget nytt alltså.