Söndag på stranden

Kanske var det idag sommaren peakade. Imorgon ska det bli svalare och börja regna. Men idag har det varit underbart. Prognosen sa uppemot 29 grader mitt på dagen, så vi tog oss äntligen iväg till stranden. Ända ut till Björkvik, den i särklass bästa stranden i närområdet.

Där var det 25 grader varmt, lite tunna slöjmoln och en lätt bris från havet. 100% perfekt. Vi hade med picknick med quesadillas, hallonsmoothie och vattenmelon. Barnen älskade att plaska och leka i vattnet (trots att det var svalt) och till och med jag tog till slut ett dopp – premiär för året. Dessutom iklädd bikini så att hela min skrynkliga mage syntes. Så modig kände jag mig idag.

Jag börjar lära känna min nya mobil lite bättre, och det allra bästa med den är att kameran är såååå mycket bättre än min gamla. Så det blir många bilder och lite mindre text idag. Håll tillgodo!