Söndagshäng

En stekhet söndag. Idag var hela familjen med i kyrkan när Andreas hade terminsavslutning för söndagsskolan. Bertil var väldigt entusiastisk. Först var det en liten samling inne och därefter hoppborg och lekar utomhus. Efter gudstjänsten var slut blev det grillad korv och glass på kyrkbacken. Allt i gassande sol. Härligt!

Efter kyrkan följde våra vänner med hem för en lugn och skön eftermiddag i vår trädgård. De små plaskade lite i badbaljan, vi grillade hamburgare och halloumi och hade som vanligt massor att prata om.

Precis när gästerna kom hem började det regna. Det höll på nästan en timme och var välbehövligt. Bertil ville genast ha paraplyet och tomteluvan (???) på och gick ut på altanen. Nu har regnet dragit förbi och solen skiner igen och det är över 20 grader trots att klockan passerat åtta. Bertil har just somnat och Gunnar tränar på att gå, Judith gör pärlplattor och Sixten läser. Redan slut på helgen, den gick lite för fort den här gången.