Sol och pizza-picknick

Mera sommar! Åh så underbart. Vi köpte med oss pizza och åkte ut till Saltsjöbaden. Där tog vi en promenad vid havet, åt lunch och lekte på lekplatsen. Om man byter ut tallarna mot palmer så kan man tro att vi redan är i Australien.

Sixten var hemma från skolan idag. Han har det jobbigt med björkpollen nu, men efter läkarbesöket igår kväll vet vi i alla fall att det inte är någon fara med andningen. Men det tog på krafterna förstås. Judith har varit i skolan men direkt när skoldagen var slut fick vi åka och hämta hem henne. Då var hon rejält påverkad och hängig. Jag tycker verkligen synd om dem båda två, och det är så tråkigt att de inte alls kan njuta av den här årstiden.

Det blev en massa härliga sommarbilder från dagens utflykt. Blå himmel, rutschkanepremiär, blont hår och allmänt njut. Håll till godo!