Hjältedåd!

Det är helt otroligt – mormor & Nisse har redan hunnit klart med planket. De är såna flitiga arbetsmyror. Jobbade före frukost idag igen, tog en kaffepaus på förmiddagen och en på eftermiddagen, och så lunch förstås. Men annars har de bara kämpat på, bräda för bräda tills alla var målade och satt på plats. Sedan en andra strykning målarfärg och så var det klart.

Vi är så tacksamma för hjälpen! Hade vi gjort det själva hade det tagit… nej, det går inte att räkna i timmar eller dagar, för det hade inte gått. Både för att vi inte har tid och för att vi inte kan. Ohändiga är bara förnamnet. Så att få två proffs som gör det på en helg är ovärderligt.

När de rev gamla planket såg vi hur fint och öppet det blev. Jag önskar att vi hade kunnat sätta upp ett lågt staket istället, men finns det strikta regler kring höjd på plank, fasadmaterial, färgkoder och annat som rör utsidan av husen. Så när vi nu ska ha ett plank så är det ju härligt att det är nytt och fint istället för gammal, murket och mörkt. Resten av planket runt trädgården är i mycket bättre skick. Fast nu ser det ju slitet ut i jämförelse med det nya. Jag börjar fatta grejen med att alltid se nya saker som behöver åtgärdas i ett hus.

Nu skålar vi för väl uträttat värv! Och tackar för att sommaren kom på så lägligt besök över helgen.

Helgens hjältar tar lagstadgad kaffepaus