Morfar har landat

Idag har vi haft besök av morfar. Alltid lika härligt när han kommer hem till Sverige. Idag har vi ätit lunch, promenerat i vårsolen och hunnit prata om allt möjligt. Mycket om Australien så klart, och vår förhoppning att åka dit nästa vinter. Vi kommer lite, lite närmare drömmen för varje gång vi pratar om den.

Bertil var så peppad på att träffa morfar, men när morfar väl kom blev han blyg och ville absolut inte säga hej. Men efter två minuter pratade han nonstop och morfar fick höra om allt från blommorna i trädgården till Happy birthday.

Så skönt att känna att det blev en dag där jag fick fylla på lite energi efter några tunga dagar. Men då kom huvudvärken som ett brev på posten istället, så jag får hålla bloggandet kort idag.

Bara konstiga miner på alla bilder idag