Välkommen våren!

Nu tror jag faktiskt jag vågar säga att våren är här. Nästan +10 grader idag, hurra! I trädgården är snön borta och i skogen ligger det bara snöfläckar på de skuggiga ställena. Vintergäck blommar i rabatten utanför ytterdörren, och som genom ett mirakel har rabarbern fått knoppar under snötäcket som nu tittar fram. Jag älskar optimismen hos växterna.

Idag jobbade Andreas, och Judith följde med som vanligt på söndagarna. Jag tog med de andra barnen till Nyckelviken där vi mötte två kompisfamiljer. En riktig helylledag med korvgrillning, nyfödda lamm, ponnyridning, lek och picknick. Jag känner mig stolt. Och ganska utmattad.

Summerar ett bra påsklov och en härlig avslutande helg, och känner mig omåttligt nöjd med att vi både lyckades laga tvättmaskinen OCH har skickat in årets deklaration med nästan en hel månad till godo. Komplett med lägenhetsförsäljning och allt. Så otroligt skönt att ha det gjort. Som grädde på moset får vi tillbaka en slant på skatten också, lite extra tack vare att jag orkade läsa på om ROT och omfördelning av avdrag. Heja mig! (Det är väl okej att vara självgod när man klarar av saker som man tror att man är dålig på?)

Ikväll blir det grillpremiär. Sixten längtar så! Han har stått ute på altanen och skrubbat rent grillen för att den ska vara redo för säsongen. När motivationen finns hjälper han gärna till. Och imorgon är det tillbaka till vardagen med väckarklocka och skola. Det har varit så skönt med ett avbrott. Nu är det bara att kämpa så är det snart sommarlov!

Rabarberknopp / Lamm / Gunnar i gruset / Populär grill