Bara vi två för en stund

Äntligen blev det av – en stund på tu man hand med Judith! Det har varit svårt att komma ifrån med bara ett av barnen sedan Gunnar föddes, men nu känner jag mig redo att vara ifrån honom 2-3 timmar på dagtid. Jag är ju långsam med det där, jag vill inte vara borta ifrån mina bebisar förrän jag är helt trygg med att det kommer att gå bra. Och det gör det nu, jag kan lugnt vara hemifrån och veta att det inte blir skrikfest om han blir hungrig under tiden.

Senast Judith och jag var iväg tillsammans var vi på närakuten med hennes onda öra. Nu valde vi något roligare – klädshopping och lunchdejt i Sickla. Med födelsedagspengarna i fickan strosade vi omkring och kollade på kläder och prylar, och hon hittade flera favoriter. En enhörnings-t-shirt, en Marcus & Martinus-hoodie, en knyttröja, en velourjacka, en singoallatopp och enhörningsmålarbok blev skörden. Hon var mer än nöjd.

Lunchen åt vi på Urban Deli. Vi passade på att göra lite planer för hennes kalas (tema enhörningar så klart), medan vi åt väldigt frasiga pommes och vegoburgare respektive kött. Det var riktigt mysigt, och det allra bästa var förstås att hon verkligen uppskattade lite egen tid med sin mamma. Bäst att passa på – inte säkert att jag står lika högt i kurs när tonåren kommer. Vi avslutade med varsin glass, inomhus för det var alldeles för kallt ute, och gick hand i hand till bilen. En fin dag med min stora lilla dotter.