Efterlängtad vardag

Äntligen tillbaka i normalläge här hemma. Judith mår mycket bättre, så skönt att se henne piggare och gladare igen! Hon är fortfarande hemma från skolan men nu hos sin pappa. Det var tuffa dagar för henne. Och för oss andra, för det är verkligen inte roligt att se sitt barn ha så ont. Nu hoppas jag att det fortsätter gå åt rätt håll så att hon är helt frisk till helgen.

Det har varit skönt att göra vanliga saker idag. Vi hade tur och fick lekkompisar på besök, som dessutom tog med lunch till oss. Så omtänksamt och snällt. Dessutom sken solen så vi var ute en och en halv timme på förmiddagen. Bertil och hans kompis lekte fantastiskt bra och småsyskonen sov i varsin vagn. Lyxigt!

På eftermiddagen har vi satt en bröddeg och lekt flygplats med legot. Snart kommer Andreas hem och vi ska fixa middag. Just nu sover Gunnar i mitt knä och Bertil tittar på tv. En skön liten paus innan kvällen drar igång. Så efterlängtat att ha en vanlig vardag efter sjukdagar, läkarbesök och oro. Nu skulle det vara välbehövligt med en riktigt bra natt för att kompensera för de senaste nätternas vakna timmar.

Utelek / Innelek