Vinter-Tourettes

Idag har jag gett upp. Mitt tålamod och humör når rekordlåga bottennivåer. Det räcker med vinter nu, och när jag ser att det snöar mer och att prognosen visar att det ska bli ännu en köldknäpp om en vecka, så vill jag bara dö.

Följden är att jag har drabbats av vinter-Tourettes. Jag hade kunnat skriva hela det här inlägget med arga versaler, men ska bespara er det. Så här kommer det i gemener istället. Men jag har chans att vinna VM i utropstecken.

Det räcker nu! Jag orkar inte en enda dag till med vinter! Jag dör om det inte blir barmark snart! Jag vill inte ha vinterkläder mer! Jag orkar inte släpa runt barnvagnen i snömodden! Jag vill se solen! Sluta snöa! Det har varit vinter tillräckligt länge! Ingen, ingen, ingen normalt funtad människa vill ha mer snö i mitten av mars! De som älskar snö har fått sin beskärda del vid det här laget!

Det måste bli vår nu! Det är orimligt att genomlida detta helvete varje år! Jag har kämpat länge nog! Det räcker, räcker, räcker! Jävla skitväder! Försvinn! FÖRSVINN JÄVLA SNÖ!

Okej, lite versaler blev det. Som en Tourettes Grand Finale. Nu ska jag försöka mitt yttersta att rycka upp mig ur det här slask-depp-träsket och göra detta till en dräglig lördag.

Slask-modd-vall-snö / Optimist Deluxe