6 månader

Idag blir Gunnar ett halvår. Hurra! Det är en milstolpe, tycker jag. Nu lämnar han pyttebebis-stadiet och börjar bli en stor bebis. Han smakar på mat, kan sitta korta stunder utan stöd, kravla sig runt, utforska saker genom att tugga på dem, och en hel del annat som han har lärt sig.

De har gått både fort och långsamt, de här sex månaderna. På ett sätt känns det som att han alltid har varit med i familjen, å andra sidan kan jag inte fatta hur snabbt han har gått från nyföding till den här lilla personen.

Gunnar är verkligen en liten stjärna, mjuk och go, söt och mysig. Det allra bästa är att han är så glad – han bjuder på leenden och gurglande skratt mest hela tiden numera. Vilken tur vi hade att det var just Gunnar som kom till vår familj!

Från nyfödd till sex månader, en bild för varje månadsdag. Älskade lilla kompis!