Frostbiten

Lugn ledig måndag. Terapi, promenad, fika, dammsuga, laga mat. Skön dag. Ute är det kallt. Minusgrader gillar jag inte, men just rimfrost är ju fantastiskt vackert. Som om hela världen har frusit i ett ögonblick. Också så kallt att min mobil frös och skärmen flimrade, men jag hann ta några bilder innan den la av helt.

Vi gillar ju att promenera, man pratar så bra då. Ett av få tillfällen när vi kan diskutera saker utan att bli avbrutna hela tiden. Nu kretsar samtalen mest kring Australien. Vi har ju en dröm om att kunna åka dit en längre period nästa vinter. Så sent som förra helgen bestämde vi oss för att lägga ner planerna, för vi insåg att vi inte kommer att ha råd. Men bara ett par dagar senare tog vi upp diskussionerna igen. Vi kan inte släppa den där drömmen. Tänk att få hoppa över större delen av vintern, byta den mot sommar och blå himmel. Även om det känns svårt att veta hur det ska gå att genomföra så blir vi väldigt motiverade när det tar tio minuter att skrapa bilen på morgonen och allt känns kallt och jobbigt. För även om det är vackert just idag så skulle jag byta rimfrost mot sandstrand alla dagar i veckan.