Äntligen tavlor

Äh, nu blev det några gnälliga och deppiga inlägg på raken. Så – on a lighter note – heminredning. Eller i alla fall några tavlor. Att kalla det heminredning är att lova alldeles för mycket.

Andreas har tjatat länge om att vi måste få upp grejer på väggarna så det ser mer hemtrevligt och personligt ut. Jag har dragit mig för det, eftersom jag inte tycker att vi har varit nöjda med möbleringen. Men nu har vi äntligen fått lite ordning, i alla fall i några rum, och då kan vi få upp tavlor också.

Vi har nästan bara foton på väggarna, i form av fotocollage. Och så en vägg i lekhörnan med namntavlor och andra egengjorda bilder. I julklapp fick barnen varsin egen fototavla. Sixten och Judith har bilder från varje födelsedag (och några extra för att fylla ut), och Bertil har bilder från varje månad under sitt första år. Gunnar får snällt vänta och växa till sig innan han får en egen. Jag har beställt från Printasquare. Bra kvalitet, snabb leverans och fint tryck på fotopapper. Tycker möjligtvis att bilderna blir något mörka, men så är jag ju mest van att se foton på mobilen eller datorn, och det ger så klart en annan ljusintensitet.

Att fota av tavlor med både glas och fotopapper utan att få för mycket blänk och reflexer visade sig var omöjligt. Men här är några foton av våra foton.