Statusrapport: Haveri i projektet

Projektet i barnens sovrum går ungefär som förväntat. Kanske lite sämre bara. Vi har fått upp en ljusslinga och byggt ihop hyllorna som ska upp på väggen.

Igår var målet att få upp hyllorna. Det hade gått bättre om väggen gick att borra i. Suck. Vi kan inte ens fatta vad det är för material i väggen, så vi fick ge upp och lämna rummet i totalt kaos. Haveri i projektet alltså. Nu ska det till ett mirakel för att rummet ens ska vara beboligt när Sixten & Judith kommer hit från sin pappa imorgon. Vi som hoppades hinna fixa ett mysigt gemensamt sovrum åt dem. Det är ju väldigt begränsat med tid vi har att fixa och greja, och när vi väl har en stund när åtminstone ett barn sover så vill man gärna att det praktiska funkar. Som att borra.

Mattan blev i alla fall bra. Men den syns inte under alla hyllorna…