Victor Harbor i repris

Det känns väldigt konstigt att vara här på egen hand med Bertil och Gunnar, medan Andreas befinner sig på en flyg på väg till Sverige. Nu är han på andra sträckan, mellan Qatar och Stockholm. Så långt har allt gått bra. Redan ikväll kommer han att hämta Sixten och Judith. Nu när det börjar bli så nära tills de kommer, är det som att jag vågar känna efter hur mycket jag verkligen saknar dem. Så nu väntar och längtar vi tills de landar här. Tidsförvirringen har för övrigt aldrig varit större. Så jag har bara siktet inställt på söndag kväll.

Barnen och jag har i alla fall haft en riktigt härlig dag. Perfekt väder för utflykt – ca 25 grader, sol och lite vind. Vi åkte tillbaka till Victor Harbor, där vi tyckte lekplatsen var allra bäst. Först lite picknick, sen en lång stund på lekplatsen och därefter en hel timmes promenad ut till Granite Island innan Gunnar till slut somnade. En liten fika, mera lek på lekplatsen och sedan hemåt igen. Alla nöjda och glada. Såna dagar, när jag redan innan bestämmer mig för att följa barnens vilja och ha väldigt få egna önskemål, brukar det bli minimalt med tjafs och bråk. Och precis så bra blev det idag. Sen är det ju trevligare även för mig att hänga på lekplatsen när solen skiner och havet ligger mindre än hundra meter bort. Inget snöslask och lerpölar och blöta vantar så långt ögat når. How I love it.

Nu ska vi ta ett dopp i poolen innan det är dags för middag och sovdags, och när de har somnat har jag förhoppningsvis ork kvar att sätta mig och skriva. Det är tomt utan Andreas, men med Bertil och Gunnar i släptåg går tiden definitivt inte långsamt.