Lyxsällskap

Den här veckan har jag passat på att hänga med de stora barnen var för sig. Är alldeles för dålig på att göra saker på egen hand med dem, men känner att det blir lättare att göra det nu när de två små börjar växa till sig. Så häromdagen var Judith och jag i Sickla för att gå i affärer och använda lite julklappspengar. Tog en glassfika i lugn och ro utan småsyskon med spring i benen. Så mysigt!

Idag fick jag nöjet att hänga med Sixten. Vi gjorde några ärenden och sen gick vi på bio. Första gången på flera år för min del, tror jag. Vi såg andra delen av Fantastic Beasts. Klart över förväntan, men framförallt så himla härligt att få gå dit tillsammans, prata om stort och smått och ha tid för oss själva.

På kvällen fick vi besök av vår kompis Jennie, som vi har firat flera nyår med. I år fick vi fira ett par dagar i förväg. Riktigt trevligt med massa prat, god mat och bubbel.