Nedräkning

En månad kvar till avresa idag. En månad tills vi byter det här:

mot det här:

Men innan dess är det mycket att ordna fortfarande. I veckan gjorde vi pass till tre av barnen, och dem ska vi hämta på måndag. Då kan vi ansöka om visum, och då kan vi även skriva papper som gör att barnen får flyga med Andreas, som inte är vårdnadshavare. Förutom visum och pass är det en hel del annat – förnya recept och hämta ut mediciner,  börja fundera över packning, klura på hur vi gör med bilbarnstolar och vagn och sånt som vi behöver på plats. 

Vi försöker också rensa och städa i huset. Vi hoppas fortfarande att vi ska kunna hyra ut det när vi är borta, både för att det skulle vara ett uppskattat ekonomiskt tillskott och för att det skönt om någon bor här och har koll på huset. Än så länge har inget gått i lås, men vi håller tummarna. Och då vill vi lämna allt i gott skick förstås. Det vore ju också kul att komma hem till ett hus som inte är överbelamrat av grejer. 

PS. Se vad vi har ryckt upp vår soffhörna! Tack för tips om belysning och ny tv-möbel. Det börjar arta sig.