Samma visa…

Äsch, det blir ju bara samma sak varenda gång – vi försöker göra ett ryck för att möblera om och snygga till här hemma, och så slutar det alltid med tjafs och att det blir liiite bättre i ett rum, men bara sämre i de andra. Andreas och jag bråkar faktiskt väldigt sällan, men just på den här punkten har vi svårt att komma överens. Jag vet att jag har skrivit om det i bloggen tidigare. Vi tänker liksom helt olika, och det är ALLTID så att om vi testar en ny möblering så tycker den ena att det blev bättre och den andra tycker det blev sämre. Så tröttsamt.

Jag är liksom lite kluven. På ett sätt är jag ju helt ointresserad av inredning och vi har varken tid eller pengar att köpa en massa och styla och sånt. Dessutom är det ju alltid stökigt pga två marodörer, även kallade barn. Jag har inga ambitioner att det ska se ut som ett inredningsmagasin. Jag vill bara ha det hemtrevligare. Mer ombonat, mer genomtänkt. Gärna mer second hand och gamla prylar istället för en massa Ikea. Så som jag tycker det ser ut hemma hos kompisar och på folk “vanliga” hemma-hos-mig-bilder på Insta. 

Men det här är tydligen vår svagaste sida. Det blir… ok. Inte mer. Allt känns provisoriskt. Som den vita hyllan som tv:n plötsligt står på, för att den blev över när vi fixade ett skrivbord i lekhörnan. Suck. Och jag velar fram och tillbaka: Flytta stora bokhyllan till sovrummet? Byta till en mysigare tv-soffa? Trängas med alla barnen i en mindre säng pga snyggare? 

Omöjligt ju! Någon som har idéer och förslag? Alla tips mottages tacksammast i den här hopplösa inredningsåtervändsgränden. 

1 Comment

  1. Jag känner igen sååååå väl!! Gör om framför allt barnens rum hemma hela tiden! 🙂 Personligen försöker jag finna harmoni i träslag och färger, så ett tips är att loppisfynda ett tv-bord i teak och stoppa in den vita hyllan i lekhörnan igen (behövs alltid förvaring) och sen skapar belysning hemtrevnad – in med lampor! Och fina kuddar i harmoniska färger! Vi köpte två sängar som är 110 breda och specialbeställde bäddmadrass till en stor säng och så gjorde jag en egen sänggavel av plywood som jag klädde i fint tyg – violá! Stor snygg säng. Går det absolut inte så kan det vara värt att anlita en hemstylist för att få tips! Lycka till!! 😀

Comments are closed.