1 & 400. Hurra!

Idag firar bloggen ett år! Och som av en lycklig slump sammanfaller det med mitt 400:e inlägg. Jag började för att jag hade en sån uppdämd längtan efter att skriva igen, och när jag väl började kunde jag visst inte sluta.

Nu har jag alltså bloggat mer eller mindre varje dag i ett helt år. Ibland två inlägg samma dag, och någon gång har jag inte hunnit med. WordPress påstår att jag har postat 214 dagar i följd i alla fall. Om vardag, barn, skrivande, ångest, plugg, drömmar, sommarlängtan, värmebölja, mat, utmaningar, sömn och solsken.

Skrivarglädjen är det inte något fel på, det kan jag lova. Dessutom är det ju så härligt att ha denna dagbok att bläddra i, särskilt för mig som är så svag för nostalgi och tillbakablickar. Och för mig är skrivandet också världens bästa terapi. Ja, det vet ju ni som har läst om min beslutsångest i tid och otid.

Tack alla ni som har läst och kommit med pepp och glada tillrop! Jag kommer fortsätta blogga förstås. Men kanske att jag tillåter mig själv en dags paus ibland, när annat i livet är mer brådskande.

Kramar! /Mimmi