Lyxhustru

Nej, inga diamanter, spa-behandlingar eller dyra handväskor. Så jobbar vi inte här hemma. Men idag har jag känt mig som en lyxhustru på mitt sätt.

Efter ännu en usel, usel natt – inte på grund av barnen utan för att jag helt enkelt inte kunde sova – så var jag som en urvriden disktrasa imorse. Men tack vare min fina familj, och särskilt min alltid lika generösa och omtänksamma man, så blev det en bra dag ändå.

Först gjorde vi en gemensam städning på förmiddagen, så det såg rent och trevligt ut här hemma. Sen åkte vi till Sickla, och jag fick gå på egen hand med Sixten och Judith för att handla vinterkläder till dem. Så skönt att kunna koncentrera sig helt och hållet på dem och inte samtidigt jaga efter de små i affären, eller behöva be storasyskonen turas om att passa dem. Vi passade också på att köpa några presenter till den blivande 3-åringen. Andreas var samtidigt på öppet hus på brandstationen med Bertil och Gunnar. Alla nöjda och glada.

Vi åkte hem och åt lunch och sen fick jag sova middag en stund. Välbehövligt. Framåt eftermiddagen fick jag ett par timmars pluggtid, och när jag kom ut hade Andreas och Sixten fixat middagen. Färgglad och god poké bowl som samtliga i familjen älskar. Och så fanns det en chokladbit till mig i skafferiet. Ni hör ju själva – höjden av lyx!