Western-jingel

När jag bara sitter inlåst och läser och skriver från morgon till kväll på min pluggmåndag, så är det ju tur att det händer annat så det finns något att berätta ändå. Alltså förutom att jag har skrivit min klassikeruppgift, läst igenom nästa inlämning, sett en föreläsning om material och verktyg för illustratörer, reserverat tio böcker på bibblan och skrivit början på en bilderbok då.

Men ni vet, utanför mitt lilla rum. Där har jag ju en begåvad man som är bra på musik. I somras gjorde han och hans bror Samuel en jingel till podden Rollspelsklubben, som de sedan framförde på en liveinspelning. Nu finns denna lilla 30-sekunderspärla till allmän beskådan (eller belyssning, vad heter det?) på Spotify. Redan 1500 spelningar. In och lyssna ni också!

Rollspelsklubben Western – Bröderna Kvist