Lång dag

Usch, det var en långsam dag idag. Judith har inte mått riktigt bra och har behövt vara hemma från skolan hela veckan. Idag var hon riktigt hängig, det är magen som krånglar och det är inte kul förstås. Samtidigt ska jag försöka hålla Bertil och Gunnar på bra humör, och det blir segt när vi nästan bara är inomhus hela dagarna.

Vi kom i alla fall ut till Cirkusparken en stund på eftermiddagen. Då hade Judith äntligen börjat kvickna till också, så hon lekte kurragömma en brorsorna en liten stund. Herregud så söta de var. Bertil höll för ögonen och räknade “Ett två fyra åtta arton fyra arton tio – nu kommer jag!”. Sen räknade Judith och då gömde sig Bertil i tio sekunder, tills han skrek “Här är jag!”. Gunnar sprang efter bäst han kunde och tjöt av skratt. Bäst idag!

Annars har det varit Playdoh och (för mycket) tv som har räddat dagen. Och att Judith äntligen verkar må bättre. Håller tummarna för att det fortsätter åt rätt håll tills imorgon.