Hemmafixardag

Idag har vi haft en mycket välbehövlig hemmadag. Började med att alla tog sovmorgon till halv åtta (utom undertecknad som vaknade före klockan 6), och Bertil ända till halv nio. Skönt efter intensiva dagar borta. Sen har vi packat upp, tvättat tre maskiner, städat badrummen, plockat undan, dammsugit och rensat i köket. Nej, inte världens roligaste men det känns bra nu när det är klart. Och medan vi städade så var det ju två små som plockade fram i samma takt. Deras legolek var visst det enda som fastnade på bild idag.

Vi tog en promenad när Gunnar skulle sova. Fin höstdag idag. Jag passade på att prata med Sixten om en idé till en text, och när vi var tillbaka hemma så hade vi tillsammans spånat fram hela historien. Vilket bra samarbete! Sen körde jag Judith till gymnastiken, och medan hon tränade så hade jag en timme på mig att skriva ner hela historien. Både effektivt och roligt.

Nu återstår mathandling på nätet innan jag ser fram emot att äntligen få gå och lägga mig. Det är ett högt tempo och jag måste verkligen känna efter så att jag inte kör på för hårt, för länge. Även om det är jättekul att plugga igen så är det inte värt att krascha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *