Bröllopsdag

Fyra år sedan vi gifte oss, Andreas och jag. Vilken fin dag det var! Det blev precis så som vi hade hoppats – mycket fokus på själva vigseln i kyrkan, och sedan ett härligt, avspänt mingelkalas efteråt. Buffé, musikquiz, massor av vänner och familj – allt det bästa som vi hade önskat oss!

Vi har det så bra tillsammans. Livet är inte rosaskimrande och enkelt, men vi trivs verkligen med varandra. Vi väljer allra helst att göra saker ihop, allt från att åka bort över helgen till att storhandla, vika tvätt eller ta en promenad för att få barnen att somna. Det är jag tacksam för. Och visst är det motigt och jobbigt ibland, men aldrig någonsin tvivlar jag på oss. Innan vi gifte oss var det stormigt emellanåt, av många olika anledningar som i 99 procent av fallen berodde på mig. Men när vi väl hade gift oss var det som att jag vågade slappna och verkligen vågade lita på att det var vi, för alltid.

Idag firar vi alltså fyra år som gifta. Fruktbröllop är det tydligen, vilket ju bara är knasigt. Men vi omfamnar detta och firar med äppelkaka till efterrätt, en lagom nivå av firande en hektisk torsdag. Bakad av Judith och Bertil smakade den extra bra. Och tre fina rosor kom Andreas hem med till mig.

Nu åter till vardagen med läggning, disk och packning. Tur att vi har varandra!