One of those days…

Vissa dagar genomlider man bara. Såna dagar är värdelöst tråkiga. Idag var en sån dag. Den här blev inte bättre för att den började 05.45 med en inte alls utsövd 1-åring. Nej då, han var supertrött och gnällig som aldrig förr, men upp skulle han ändå. Han gallskrek när jag försökte få honom att ligga kvar i sängen, och jag ville inte riskera att hela familjen vaknade så jag gick upp med honom.

Mormor och Nisse var kvar några timmar på förmiddagen och gjorde färdigt det nya staketet innan de åkte hem till Onsala. Vi är väldigt tacksamma för allt jobb de har gjort i trädgården! När de hade åkt var vi tillbaka i gnällträsket. Dessutom började det regna, Andreas var på jobbet och hemmet såg ut som ett bombnedslag.

På eftermiddagen fick vi den usla idén att möblera om i en delen av vardagsrummet, för vi behöver ett lite större skrivbord för att kunna koppla datorn till elpianot. Det fick vi avbryta och återställa, men efter ändlösa diskussioner om hur vi ska göra med våra rum och våra möbler. Vi fastnar som vanligt och tycker allt blir dåligt.

Ja, sen fortsatte gnället och kaoset och allt jobbigt – så som det känns när man är trött och utmattad – fram till läggdags. Gunnar vägrade ligga kvar i sängen, men idag tog jag fajten och vann den. Men han protesterade högljutt och länge, vilket jag avskyr att behöva låta honom göra. Det har ju spårat ur med sovrutinerna under veckan, så det var nödvändigt att ta något åt det. Hoppas det gör att vi hamnar tillbaka lite bättre vanor nu.