Vi klarade det

Första natten avklarad. Jag får ändå säga att det gick över förväntan. Gunnar sov i vagnen efter kvällspromenaden, och när jag lyfte över honom till sängen vid 22.45 så vaknade han till. Då var han väldigt missnöjd med den nya ordningen där han skulle somna utan att amma. Han grät en del och ålade omkring som en mask, men han lugnade sig emellan och la sig på min mage och vilade. Så protesterade han en stund igen, vilade lite och så där höll han på i en knapp timme. Sen sov han som en stock till kl 03.

Protesterna vid kl 03 var väldigt milda. Kanske tre minuters gnäll och sen tio minuter av oro och svårt att ligga stilla. Sen sov han igen.

Vid strax före kl 05 vaknade han igen. Då var han inte lika medgörlig. Han var piggare och kröp runt i sängen och ville gå upp. Det ville inte jag. Efter en stund fick han vatten att dricka och då var han väldigt törstig. När han hade varit vaken en halvtimme kände jag att han kanske faktiskt var hungrig. Då gick vi upp och han fick äta banan, efter knappt halva var han nöjd. Vi gick tillbaka till sängen och han somnade direkt. Sen sov han till 08.45 då jag tyckte det var dags att gå upp. Så ja, det gick ju bra! Ingen amning på hela natten, och ingen panik eller maratongråt från Gunnar.

Ikväll kör vi igen. Hoppas det går ännu lite lättare. Ska försöka ge honom något mer mättande innan sovdags så jag vet att han inte behöver äta förrän till frukost. Heja oss! Nu ska vi båda sova middag, det behövs idag.