Kalas med frukttårta och paket

Nu har Gunnar blivit riktigt firad på sin ettårsdag. Imorse fick han presenter av oss i familjen, och på eftermiddagen blev det kalas med släkten plus Gunnars faddrar som kom hit. En riktigt mysig dag!

Gunnar såg ganska undrade ut när vi började sjunga och gav honom paket, men med två hjälpsamma storasyskon gick det ju bra att öppna. Pussel, böcker kläder och leksaker fick han, men själva papperet var lika spännande.

Till kalaset bakade vi kladdkaka, men jag gjorde även en frukttårta. Jag skar vattenmelon i tårtbitar och byggde upp en tårta och sen dekorerade jag med jordgubbar, vindruvor, nektariner och nyplockade björnbär. Den blev fin och gjorde succé hos Gunnar. Och det är ju det som räknas när man är födelsedagsbarn!

07.36 Nyvaken och på minuten ett år gammal.