Värmeslagna

Strand och bad, hem och äta lunch och vila, sen strand och bad igen. Det var vad vi mäktade med i dagens värme. Runt 30 grader idag, och fastän jag har druckit massor (tycker jag) så fick jag ändå dunderhuvudvärk lagom till middagen. Nu har den lättat lite, men inte helt. De två små sover, helt utmattade av sol och hetta.

De två stora barnen är också ganska slagna. De åkte ut med båten med mormor och Nisse, och det som vi trodde skulle vara ett par timmar med fika och ett bad blev åtta timmar på sjön. Sixten och Judith och deras kusiner halvsov vid matbordet. Jag har sällan sett dem så slutkörda. De kommer sova gott inatt. (Judith och Hilma vill sova på studsmattan. Eftersom Judith inte klarar att ens sova i ett eget rum så är jag skeptisk till hur det ska gå. Eller rättare sagt – jag vet exakt vad som kommer hända. Frågan är bara hur många minuter det tar innan de kommer in.)