Framme i Onsala

Nu har vi kommit till Onsala och installerat oss hos farmor Yvonne. Efter att vi packat, städat och sagt hejdå till mormor och Nisse på Skaftö körde vi hit med fullpackad bil. Gunnar sov hela vägen, och de andra tre sysselsatte sig med iPad och mobiler. Då hade Andreas och jag tid att prata med varandra. Vi diskuterade olika varianter för att kunna komma iväg till Australien i vinter, om och vad jag ska plugga under hösten och annat som vi behövde avhandla.

Idag har det varit riktigt varmt igen, så på eftermiddagen gick vi till stranden vid Röde Holme. Det var så ljuvligt! Varmt i luften, ljummet i vattnet, lite svalkande vind. Helt perfekt. Barnen badade och lekte länge.

Nu är vi trötta, trötta och de små håller på att somna. Om jag inte passat på att blogga så hade jag gjort dem sällskap. Dessutom har jag rejäl huvudvärk (igen…) så jag ser fram emot att somna väldigt snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *