Bilresa till sommarlandet

Vi lyckades ta oss iväg. Trots extremt dålig sömn, febrig minsting och allmänt kaos med packning och städning. Men vid klockan kvart i tio stycken satt alla sex i bilen och vi kunde rulla mot Västkusten.

Resan gick på det stora hela över förväntan. Bertil sov en bra stund i början av resan, vilket underlättade för samtliga inblandade. Gunnar sov också mycket, men det var ju egentligen inte bra på ett positivt sätt även om det underlättade bilresan. Han har haft temp mellan 38,5-39,1 grader under hela dagen och så här hängig har jag aldrig sett honom förut. Lilla Gnutten, så jobbigt att vara dålig! När han var vaken gnydde och gnällde han mest, och var så slö att han inte ens orkade lyfta huvudet i barnstolen för att titta i böckerna jag hade tagit med. Jag kämpade med att få honom att dricka och hålla honom på hyfsat humör. Som tur var piggnade han till betydligt när vi stannade och tog paus, annars hade jag blivit riktigt orolig.

När vi väl kom fram, 7 timmar efter avfärd, var alla trötta på att sitta stilla. Bertil och Gunnar dök rakt in i röda vinbärsbusken och Sixten och Judith testade nya studsmattan. Nu har vi ätit middag med mormor och Nisse, lekt och pratat, och nu är alla helt slut. Gunnar har däckat i min famn och Judith ligger utslagen i soffan. Nej just det, en person är pigg. Bertil. Får se om vi lyckas få honom att somna före midnatt…

Edit: Åh, det här blir ju bara bättre. Judith skulle precis gå och sova, och då kräktes hon… Härlig start på semestern!