Svajigt humör, blåbär och 11 månader

Jag har haft en riktig upp-och-ner-dag idag. Laddade upp med en kväll helt utan återhämtning (ni vet när man tror att minstingen har somnat för natten vid kl 19.30 bara för att vakna efter en timme, hur pigg som helst och redo att köra kvällspasset…). Somnade med Gunnar vid 22.30, vaknade sedan i en varm pöl av kiss pga liten olycka för Bertils del. Ammade sen några gånger innan jag blev väckt strax innan halv sex. Uppladdningen inför dagen var alltså minimal, för att inte säga på minus.

Kom ut på promenad för att söva Gunnar och träffa lekkompisar, men träffen blev inställd i sista minuten tyvärr. Kände mig lite uppgiven och undrade hur jag skulle överleva dagen. Men så slog Gunnar till med rekordlång sovstund (2 timmar och 40 minuter), så jag fick lite tid på egen hand med Bertil. Plus att eftermiddagen blev toppen med en pytteutflykt till fotbollsplanen i skogsgläntan, där vi sprang efter bollar och åt årets första blåbär.

Sen var mitt humör väldigt svajigt under kvällen, jag kände att reservkrafterna tog slut. Så när Gunnar passade på att gnälla sig igenom timmen mellan 17 och 18 samtidigt som Andreas började möblera om våra sängar så kände jag att jag helst ville lägga mig i ett tyst och mörkt rum och vara i fred en vecka. Men så åt vi middag och pratade och så kändes livet lite lättare igen.

Imorgon kommer Sixten & Judith äntligen hit igen! Då börjar tre veckors härligt sommarlov tillsammans. Det ser jag verkligen fram emot.

Jo men jag får ju inte glömma att Gunnar blir 11 månader idag! En ynka månad kvar tills han fyller ett helt år. Min lilla bebis som blir stor alldeles för fort.