Sommarlov!

Slut på vårterminen och skolåret. Judith är klar med tvåan och Sixten med fyran. Väl kämpat! Det var traditionsenlig sång och tal av rektorn på skolgården och sedan fika i klassrummen. Nu är det ledigt ända till den 20:e augusti – en evighet alltså!

Samtidigt som sommarlovet börjar så öppnar Familjen Kvists All-Inclusive. Nu är det full service som gäller. Det ska ordnas frukost, lunch och middag varje dag, mellis och fika vid behov, sovstund för den som behöver, roliga aktiviteter, avkoppling och träningspass i lagom blandning, och bakom kulisserna ska städning, disk och tvätt skötas… Självklart får Sixten & Judith hjälpa till en del, men det mesta faller på oss vuxna. Så det är jättehärligt att vara lediga tillsammans, men det innebär en del jobb också.

Men mest ska vi njuta av att slippa passa tider och kunna göra det vi har lust med. Det känns så skönt att vara hemma på heltid, så att barnen verkligen kan vara lediga hela långa lovet. Ännu bättre blir det förstås när Andreas också får semester, men det får vi vänta några veckor på.