Födelsedagsfirad

Idag fyller jag år, och jag har blivit storligen firad från morgon till kväll. Presenter, Ja må hon leva, kramar, teckningar, middag och blommor. Första födelsedagen på många år då syrenerna inte blommar, de gav upp i värmen för några dagar sedan. Jag fick fina krukor med lavendel istället, en bra kompensation. Men första kalla dagen på flera veckor, det var ju lite dålig tajming förstås.

Det har varit en härlig men väldigt hektisk dag. Det känns som att jag har haft andan i halsen hela dagen. Känts som att jag har legat steget efter ända sedan imorse. Så blir det ibland. Det är just såna dagar man också fastnar i bilköer och Bertil råkar krossa ett glas på matbordet precis när jag ska ställa lunchen på bordet. För en extra dimension av stress, liksom. Plus att Bertil har frågat så sinnessjukt många frågor idag. Till slut svarade jag vet inte på allt. “Vad VET du, mamma?” frågade han då. Haha, han vann igen!

Nu ska jag skriva och tacka för en massa fina grattishälsningar och sen sova. Och imorgon är det ledig dag, sån lyx att alltid ha det efter sin födelsedag!