Världens bästa syskon

Idag har vi haft dubbla lekträffar igen. Förmiddag med kompisar här hemma, eftermiddag hos andra kompisar. Så härligt att bo nära och lätt kunna hälsa på och leka någon timme eller två. Men nu blir det lite ändring med båda de här vännerna, då båda avslutar sina föräldraledigheter och börjar jobba i juni. Det känns lite trist för oss förstås. Samtidigt är jag så tacksam över att jag får fortsätta vara hemma med mina två små.

De där två småttingarna börjar verkligen ha glädje av varandra nu. Bertil känner också av en del konkurrens om leksaker och uppmärksamhet, så det blir en del knuffar och protester från hans håll. Gunnar däremot är bara glad att få vara med och säger väldigt sällan ifrån när saker rycks ur händerna eller när han landar på rygg och plötsligt stirrar upp i taket. Men vilka härliga kompisar de börjar bli! Det är så mysigt att se hur Gunnar växer ikapp mer och mer. Nu när han börjar gå kommer skillnaden att minska ännu mer.

De blir samtidigt mer och mer lika varandra till utseendet. Jag älskar hur man kan se likheter mellan syskonen på olika sätt. Jag tycker också det är häftigt att titta på bilder på dem som bebisar och se hur lika sig de är, samtidigt som de var stört omöjligt då föreställa sig hur de skulle komma att se ut när de blir äldre. Många fina syskonbilder blir det i alla fall. Mina små älsklingstroll!

3 x Bertil & Gunnar / 2 x Sixten & Judith