Gunnar 10 månader!

Hurra för världens goaste Gunnar som blir tio månader idag! En sån liten guldklimp han är. Han firade storslaget med att börja gå ordentligt. Heja heja!

Kan inte fatta att han är så tidigt med att gå. Jag har ju också provat motsatsen – Judith var ju 17 månader innan hon började promenera så här. Lite skillnad. Bertil var 11 månader och Sixten 14. Måste säga att jag föredrar en tidig start. Visst är det vingligt och utan riskbedömning, men fy vad segt det var att bära, bära, bära när Judith vägrade gå. För hon kunde nog egentligen.

Idag var det varmt som bara den. Vi var på öppna förskolan ett par timmar och det var faktiskt skönt att svalka sig inomhus. Inte ofta man kan säga så i Sverige. När vi tog bussen hem var det så kokhett att jag fick gå av och promenera hem, för det var olidligt på bussen och jag var orolig för hur barnen mådde i hettan.

Väl hemma fyllde vi badbaljan med vatten och Bertil lekte och plaskade, och Gunnar gjorde sällskap efter sovstunden. De var helt galna i vattnet och skrattade och skvätte och busade. Så härligt att se! Sen middag på altanen och lite vattning i trädgården innan sovdags för barnen.

Jag måste bara säga igen hur lycklig jag är för den här värmeböljan och sommaren! Jag njuter verkligen, även om det ibland är lite svettigt och tar på krafterna. Att jag dessutom är hemma på heltid och verkligen kan ha glädje av vädret är ju helt fantastiskt. För jag får som bekant aldrig någonsin nog av sommaren. Min dröm är ju att flytta hela vårt liv till Medelhavet, och just nu är det som om den drömmen har infriats. Må drömmen fortsätta länge än!

10 månader / Badkompisar / Glasspaus