Sol, plask och ett par steg

En stekhet dag i solen. Underbart och svettigt på samma gång! Idag hängde vi hos en av hemmakompisarna hela gänget, och vi var ute hela tiden. Lek och prat, lunch, kivas om leksaker – allt var som vanligt förutom att vi verkar ha flyttat till Medelhavet. Vi njuter och påminner oss om hur lyxigt det är att vara hemma med barnen. Plaskpoolen var dagens höjdare, och Gunnar som är en badgalning skrattade och skvätte och plumsade med huvudet före ett par gånger. Han var lika glad när jag fiskade upp honom.

På eftermiddagen på väg hem stannade vi till hos ännu en kompis. Mera lek och plask, lite fika, en pratstund och mera sol. Vilka härliga dagar vi har just nu.

Hemma hinner vi däremot inte riktigt med allt vi borde nu när vi är utomhus så mycket. Tvätten har inte blivit vikt, vi är ständigt efter med disken, leksaker ligger framme. Men så får det väl vara. Det är ju det här utelivet vi har drömt om hela vintern.

Idag tog förresten Gunnar sina första stapplande steg. Så fint! Två steg klarade han och stod kvar med bra balans. Inte bara en gång, utan två gånger. Nu är det på g, även om han har en del att jobba på innan han räknas som gående. Heja Gunnar!