Älskar detta!

Men alltså, det här är ju för bra för att vara sant! Ännu mer sommar, ännu mer värme, ännu mer ledigt, ännu mer av allt som jag älskar. Jag njuter verkligen.

I morse gick jag ut på altanen för att plocka mynta till min smoothie (jag vet – sån lyx redan där!) och det var som att kliva ut på morgonen när man är på semester utomlands. Kan tilläggas att klockan var närmare halv nio och att barnen sovit till efter åtta. Så vi satt utomhus och åt frukost under vårt vackra körsbärsträd, och bättre start på dagen får man leta länge efter. En dröm! Det är nu det verkligen lönar sig att bo i hus, jämfört med de långa vintermånaderna. Jag sa till Andreas att den här utefrukosten, den kan vi kvitta mot hela mars. Så bra belöning var den.

Sen fortsatte dagen i drömlandet. Kära vänner och f.d. grannar kom på lunchbesök, och vi fortsatte dagen under körsbärsblommorna med mat och glass och massor av prat. Sen promenad, middag, lite mer trädgårdshäng i vackert kvällsljus. Nu väntar Eurovision, och åtminstone ett barn har vi lyckats få att somna.

En sån dag som jag sparar, en sån när i princip allt har varit bra. Såna dagar man lever lite extra på. Och körsbärsträdet som är onödigt vackert och måste fotas i alla vinklar. Åh vad jag älskar detta!