Sommarlycka!

Sommar! Ja, det är ju helt overkligt men sant. En sommardag så här i april, två veckor efter att snön smälte bort. Imorse när jag klev ut genom dörren fick jag den där känslan som jag älskar – det känns som utomlands! Det luktade varmt, kändes ljummet i luften. Underbart. Nu på eftermiddagen är det 23 ljuvliga plusgrader och jag bara njuter. (För imorgon blir det bara 14 grader igen, men strunt i det nu.)

Efter lunch kom mormor & Nisse hit. Nu blir det arbetshelg. Det ruttna planket ska bytas ut mot nytt. Det kommer bli fint, men också innebära en ganska intensiv helg. Skönt i alla fall att vi får hjälp av byggproffs, själva hade vi nog klantat oss redan när man ska räkna ut hur många bräder man behöver.

Och så hann jag skriva klart sagan som jag ska skicka som antagningsprov till litteraturkursen. Den känns helt okej. Nu ska jag bara fila lite på den, och sätta ihop den andra texten utifrån en gammal grej som jag har skrivit för flera år sedan. Så nu ser det ju riktigt lovande ut att jag kommer hinna skicka in före 30 april, som är deadline. Sen får vi väl se om texterna håller måttet så jag blir antagen också. Blir jag inte det så får sig nog skrivarsjälvförtroendet en rejäl törn, men jag måste ju våga testa i alla fall.

Trevlig helg!

Sol, sol, sol!