Njutardag

Det var de här dagarna jag längtade till. Det här var målbilden när jag släpade ut dubbelvagnen i snön och kämpade mig igenom en timme på en kall lekplats. Nu kommer den – belöningen!

Idag har vi varit ute nästan precis hela dagen. Det har varit 15-17 grader och strålande sol. Helt ljuvligt. Jag har inte frusit en enda gång. Vi var i en härlig lekpark tillsammans med ett gäng hemmaföräldrar, och barnen lekte och vi åt lunch ute. Tänk om livet var så här året runt! Vilken dröm.

Sen är allt inte enkelt bara för det. Gunnar sov knappt under dagen idag, och eftersom han kräver punktmarkering all vaken tid så är jag helt slut. Han stoppar ALLT i munnen, och har trots min hökblick ätit ansenliga mängder grus, sand och bark. Och Bertil var ju inte solskensglad hela dagen förstås. Men så är det ju även när det snöar eller regnar, så då väljer jag hellre att kämpa i solsken och värme.

Nej, nu hinner jag inte skriva mer. Måste fortsätta med mitt antagningsprov till barnlitteraturkursen. Lite stressigt, men fy vad kul det var när jag kom igång med att skriva igår kväll!

Lyxigt!