Västkusten från sin bästa sida

Alltså sol, klarblå himmel, havet, vårkänsla, familj och vänner. Bättre än så här blir det knappast på Västkusten. Frukost hos mormor & Nisse, och Bertil hann bygga tågbana och leka. Sen vidare till kusinerna i Åsa, promenad längs havet på den nya kustvägen och korvgrillning till lunch. Och så vidare till vänner i Varberg, mer sol och mer promenad och sen riktigt lyxig middag med champagne och allt.

Idag var himlen så där hög och blå. Den bästa himlen som finns, när man ser oändligt långt och allt är intensivt ljust. Den där himlen som man knappt kan förställa sig en mulen dag. I kombination med det blåa havet blir det nästan för vackert. Jag kan inte riktigt hitta rätt ord för att beskriva hur lättad och lycklig jag blir när himlen ser ut så. Det är som att jag inte kan titta tillräckligt långt eller tillräckligt länge. Att försöka fånga det på bild är nästan lönlöst, det blir platt och litet. Känslan sträcker sig så mycket längre – ovanför, runtom, på alla sidor. Detta är det som jag längtat efter hela vintern. Idag kom belöningen. ÄNTLIGEN!