Resdag

Skärtorsdag idag, och dags att förflytta oss till Västkusten för en långhelg med familj och kompisar. Med två små barn är det 50 långa, långa mil. Vi hann till Linköping innan vi var tvungna att stanna pga missnöjda barn. Andreas kom på den briljanta idén att gå in på Ikea, så det gjorde vi. Bertil och Gunnar härjade runt på barnavdelningen en stund innan vi åt lunch och handlade några smågrejer. Det var ett långt stopp, minst 1 1/2 timme, men det var ju tanken att vi skulle ta en ordentlig paus.

När vi kom iväg igen började Gunnar skrika nästan direkt. Jag tänkte att den här resan blir århundrades längsta – men så lyckades jag mata honom med fruktklämmis och sen somnade han och sov tills det var 45 min tills vi var framme. Så det blev bara ett stopp på vägen, riktigt bra gjort. Bertil tröttnade förstås men härdade ut med hjälp av mobil, sagor, sånger och en del gnäll.

Nu är vi på plats hos mormor och Nisse, och jag är så trött att jag är yr i huvudet. Hög tid att sova. God natt! Men först hinner jag ett litet hurra för Gunnar som är 8 månader idag. Lilla pussunge!