Ingen ordning men en solglimt

Idag är jag stressad och orolig över en del saker. Känner mig splittrad och ofokuserad på det som behöver göras, och orkar inte ta tag i alla vardagsgrejer. En sån dag när tröttheten slår knockout på en framåt eftermiddagen. Även sånt som borde vara kul att göra känns jobbigt. Som att slå in presenter till blivande 9-åringen. Varför har jag inte fixat det tidigare? Jo för då var det något annat som var mer akut att åtgärda.

Dessutom väntar påskhelgen då vi ska åka till Västkusten. Det ska bli kul att komma dit, men jag bävar inför bilresan. (Och att orka packa.) Gunnar ogillar verkligen att åka bil, så fem timmar dit och fem timmar hem känns olidligt långt. När vi kör bil här i krokarna så funkar det på sin höjd tio minuter om han är vaken. Sen är det gallskrik för att han inte får komma loss. Jag hoppas att han kan sova mycket på vägen.

Tacksamt idag med en paus i solen på altanen. Fick ladda lite energi medan Gunnar sov i vagnen och Bertil drog fram snöskyffeln för att hjälpa våren på traven. Sen kom Sixten ut och räknade tålmodigt upp alla figurerna i sin tidning när Bertil pekade gång efter gång. Dagens bästa stund.